TOP
Image Alt

Onbeperkt Feest

  /    /  Onbeperkt Feest
HandicapNL en Green Events jagen met Onbeperkt Feest een nieuwe beweging in de evenementensector aan. Met 15 toonaangevende (outdoor) festivalorganisatoren vormen wij een groep van koplopers waarmee wij samen (nieuwe) maatregelen en oplossingen inzetten, en hiermee de hele sector inspireren. Zo werken we aan een inclusieve sector, gaan we uitsluiting tegen en zorgen we voor minder vooroordelen.

Lees meer...

ADEGREEN22_MarcoScheurink_1MSF2203

Wil je de toegankelijkheid van je evenement verbeteren? Dan raden wij je aan om je doelstelling, stappenplan en actieplan op het gebied van toegankelijkheid stevig te verankeren in je organisatie.

Tijdens ESNS 2023 kwamen beleidsmakers en festivalorganisatoren bijeen om mogelijke maatregelen te bespreken. Lees het verslag hier.

Met 15 toonaangevende festivalorganisatoren vormen wij een groep van koplopers waarmee wij samen maatregelen en oplossingen inzetten, en hiermee de hele sector inspireren. Zo werken we aan een inclusieve sector, gaan we uitsluiting tegen en zorgen we voor minder vooroordelen.

Toegankelijke festivals voor mensen met een handicap staan steeds vaker op de agenda. Maar wat is een toegankelijk festival eigenlijk?

Op vrijdag 20 januari staat er vanuit het Onbeperkt Feest initiatief een tweetal sessies gepland om te praten over toegankelijke festivals en gemeentelijk beleid hieromtrent.

De nieuwe samenwerking tussen Green Events en HandicapNL werd in het bijzijn van festivalorganisatoren gelanceerd en in ontvangst genomen door voorvechter voor toegankelijkheid en Tweede Kamerlid Lucille Werner.

Ook samenwerken?

Dat kan! Wij werken in opdracht. Mits we een positieve impact  kunnen maken. Zo verduurzamen we de evenementenindustrie door samenwerkingen aan te gaan en te zetten op praktijkgerichte oplossingen én innovatie.