TOP
Image Alt

Contact

Samenwerken?

Wil jij ook impact maken? Werk met ons! Ons hart klopt sneller van opdrachten waarmee wij positieve impact kunnen maken – samen verduurzamen we de evenementenindustrie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@greenevents.nl

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste projecten en duurzame ontwikkelingen in de evenementenindustrie? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, waarin wij artikelen, vacatures en nieuws delen – of volg ons op Instagram of LinkedIn.

Vacatures

Met een team van creatieve, gedreven en praktijkgerichte experts zijn we op een missie om deze industrie toekomstbestendig te maken.

 

Helaas, op dit moment zijn er geen openstaande vacatures of stageopdrachten! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, hierin delen we altijd als wij versterking zoeken..

Stage- en schoolopdrachten

Vanwege de vele aanvragen kunnen we geen persoonlijke gesprekken of interviews voor schoolopdrachten plannen, maar we delen onze kennis graag via onze website. Op ons platform vind je gratis kennisartikelen per thema, best practices en handige documenten die je informeren en inspireren over het duurzamer en socialer organiseren van evenementen.

Green Events Nederland B.V. is ingeschreven onder KVK74314513.

Op alle aanbiedingen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.