TOP
Image Alt

Over ons

Sinds 2014 bouwt Green Events aan een robuust ecosysteem voor de evenementen van morgen.

Met een team van creatieve, gedreven en praktijkgerichte experts zijn we op een missie om deze industrie toekomstbestendig te maken. Er is geen tijd te verliezen – wij moeten nú systeemveranderingen van binnenuit starten en versnellen.

Green Events signaleert, analyseert en adresseert hedendaagse problemen en toekomstige regelgeving, oplossingen en handelingsperspectieven voor de evenementen industrie. Dit doen we via strategisch advies, (inter)nationale impactprogramma’s, educatie en kennisdeling via dit platform. Daarbij staat impact maken altijd voorop! Daarom zijn wij lid van Social Enterprise NL.

De groene draad van ons werk: samenwerking en kennisdeling.

Green Events is er voor de evenementensector en iedereen die hierbij betrokken is. Wij geloven in synergie binnen onze sector, en met meer dan 10 jaar aan ervaring is kennisdeling het fundament van ons werk. Impact maken staat voorop – en dat doen wij in opdracht van evenementenorganisatoren, event professionals, merken, leveranciers, landelijke overheid, provincies, gemeenten en NGO’s.

Advies

In onze advies- en strategieprogramma’s voor organisatoren en leveranciers draait het om de praktijk en resultaten. De programma’s worden altijd op maat gemaakt en kunnen op twee manieren worden uitgevoerd: wij leiden en documenteren het project, of jij neemt de leiding en wij staan je coachend bij.

Impactprogramma’s

Onze impactprogramma’s zijn gericht op samenwerking, praktijkgerichte oplossingen én innovatie in de (inter)nationale evenementen industrie. Wij staan aan de basis van toonaangevende projecten als Green Deal Circular Festivals, ADE Green, Plastic Promise en Onbeperkt Feest. Wat deze projecten met elkaar gemeen hebben? Ze verleggen de grenzen in het verduurzamen van evenementen in de creatieve sector.

Educatie

Het toegankelijk maken van kennis is cruciaal voor de sector. Daarom delen we in onze educatie initiatieven duurzame kennis – offline én online – door middel van verdiepende opleidingen, praktische workshops en inspirerende webinars.

Samenwerken: van uitdaging naar actie

Wil jij ook impact maken? Neem snel contact op! Ons hart klopt sneller van opdrachten waarmee wij positieve impact kunnen maken – samen verduurzamen we de evenementenindustrie.

We werken samen met nationale en internationale evenementenorganisatoren, event professionals, merken, leveranciers, landelijke overheid, provincies, gemeenten en NGO’s. Zo versnellen we gezamenlijk duurzame ontwikkelingen. 

Partners & Opdrachtgevers