TOP
Image Alt

Gezondheid & welzijn

Green_Events-Icoon_Gezondheid-welzijn

Evenementen hebben de kracht in zich om mensen te verbinden, activeren en inspireren. Zo kan een evenement een positieve bijdrage leveren aan de mentale en fysieke gezondheid van haar organisatie, bezoekers, artiesten en sprekers. Anderzijds heeft een evenement mogelijk ook een negatieve impact op de gezondheid van haar team. Denk hierbij aan stress, oververmoeidheid en burn-out. En in het geval van bezoekers ongezond eten, roken, drugsgebruik, slechte luchtkwaliteit en geluidsoverlast van het omgevingsgeluid. Meer weten? Lees dan vooral verder.

Lees meer...

Via de area of impact: Gezondheid & welzijn, kan je bijdragen aan de volgende duurzame ontwikkelingsdoelstellingen:

In dit interview stellen we je voor aan Leyla Çinibulak, Expert Toegankelijkheid binnen het Green Events Network.

Vanochtend had de Nijmeegse Vierdaagse moeten beginnen, maar het is te heet. De komende jaren zullen we te maken hebben met steeds frequentere en extremere temperaturen, en ook evenementenorganisaties zullen rekening moeten gaan houden met het veranderende klimaat.

Deze guide is samengesteld door The Music Managers Forum voor de geestelijke gezondheid en het welzijn van muziekmanagers. De guide bevat hoofdstukken over onder meer stressmanagement, bedriegersyndroom, angst, depressie en alcoholisme en drugsverslaving.