TOP
Image Alt

Team

Met een team van creatieve, gedreven en praktijkgerichte experts zijn we op een missie om deze industrie toekomstbestendig te maken. We delen kennis en werken graag samen. Dit is nodig om ecologische uitdagingen bij de kern aan te pakken – liever gister dan vandaag. Dat doen we van binnenuit en met ervaren event professionals.

Laura van de Voort

Laura van de Voort

Co-director & Sustainability Expert

Lees meer

Laura is co-founder & owner van Green Events. Met de inhoud in het vizier denkt Laura in praktische oplossingen. Ze verbindt hierbij de juiste partijen aan elkaar. Ook is ze projectmanager van Plastic Promise. Op die manier zet ze zich in voor circulair plasticgebruik binnen de gehele evenementenindustrie.

Lyke Poortvliet

Lyke Poortvliet

Co-director & Sustainability Expert

Lees meer

Lyke is co-owner van Green Events. Haar brede kennis van sociale en ecologische uitdagingen combineert ze met haar praktijkervaring in de evenementenbranche. Als programmeur van webinars en conferenties, geeft ze de meest inspirerende verhalen, best practices en innovaties binnen de evenementenbranche een (online) podium. Ook in de organisatie is zij verantwoordelijk voor alles wat er online gebeurt.

Gerd-Jan Frijters

Gerd-Jan Frijters

Management Team & Sustainability Expert

Lees meer

Bij Green Events komen Gerd-Jan’s passie voor ondernemen, duurzaamheid en muziek samen. Na meer dan 30 jaar verandertrajecten in het bedrijfsleven (techniek, organisatie en gedrag in bijna alle sectoren) levert hij graag een bijdrage aan inclusieve, duurzame en circulaire evenementen.

Luise Härtel

Luise Härtel

Communicatie & Sustainability Expert

Lees meer

Luise’s passie voor muziek en behoefte om de wereld een stukje groener te maken komen samen binnen transitieversnellende festivals. Bij Green Events zet zij zich in om verhalen hierover een groter platform te bieden.

Carlijn Lindemulder

Carlijn Lindemulder

Head of Program ADE Green

Lees meer

Carlijn, oprichter van ADE Green in 2012, leidt het conferentieprogramma met onderwerpen op het snijvlak van muziek, duurzaamheid, maatschappij en innovatie. Haar passie strekt zich uit naar de natuur, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en klimaatrechtvaardigheid.

Claudia Walraven

Claudia Walraven

Sustainability Expert

Lees meer

Claudia ziet festivals als de perfecte proeftuinen voor een duurzamere samenleving. Hiermee hoopt ze veel mensen bewust te maken en te inspireren. Als producent en projectmanager werkte zij jarenlang voor diverse grote events en festivals en neemt zij duurzaamheid ook altijd als essentieel onderdeel mee. Met deze ervaring weet ze als geen ander wat er bij verduurzaming van deze branche komt kijken en snapt ze de industrie vanuit een organisatorisch oogpunt. Binnen Green Events begeleidt ze momenteel de Duurzaamsheidskring Evenementen en Festivals Den Haag en de Duurzame Deal Evenementen en Festivals Rotterdam, waarin gemeenten en organisatoren als collectief samenwerken en zo gezamenlijk een stadsbrede impact creëren.

Leonie Boon

Leonie Boon

Expert Materiaal & Plastic

Lees meer

Continu is ze op zoek naar oplossingen die het mogelijk maken om afval – of beter gezegd: grondstoffen - op een duurzame manier te verwerken. Hiermee wil ze laten zien dat circulariteit mogelijk is en doorbreekt ze vastgeroeste gedachten en werkwijzen. Dat is hoe ze de markt in beweging krijgt!

Tinha Oehl

Tinha Oehl

Expert Accessibility

Lees meer

Met haar jarenlange ervaring in fondsenwervende evenementen voor ziekte-gerelateerde goede doelen, heeft Tinha de juist set kwaliteiten in huis om de spin in het web te zijn voor het nieuwe project van Green Events en HandicapNL, 'Onbeperkt Feest'. Haar betrokkenheid en vermogen altijd kansen te zien, zorgen voor langdurige samenwerkingen: ze is een echte verbinder.

Tijl Couzij

Tijl Couzij

Expert Meten & CO₂

Lees meer

Tijl is geboren in Amsterdam, studeerde filosofie en sociale wetenschappen en leefde een aantal jaren in Afrika. Naast vele jaren als (technisch)producent in de culturele evenementen en festival sector te hebben gewerkt is hij één van de mensen achter Into the Great Wide Open en Lab Vlieland. Hij zet zijn met passie, zijn kennis, kunde en netwerk in voor het versnellen van de transitie naar een klimaatneutrale en circulaire festivals en wereld. Tijl is een creatieve praktijk gerichte systeem denker en doener, complexe vraagstukken oplossen is zijn kracht.

Christopher Johnson

Christopher Johnson

Sustainability Expert

Lees meer

Met meer dan twintig jaar ervaring is Chris een progressieve voorvechter van duurzame festivals in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Hij is (mede-) initiatiefnemer van o.a. Vision 2025, Shambala Festival en Powerful Thinking. Dankzij een creatieve en maatschappelijke blik weet hij als geen ander hoe festivals kunnen bijdragen aan een duurzame en sociale wereld. Binnen Green Events is hij projectmanager van het Europese samenwerkingsproject Future Festival Tools.

Paul Schurink

Paul Schurink

Expert Energie

Lees meer

Paul is co-founder van Green Events, ZAP Concepts en MyZAP. Een expert op het gebied van tijdelijke duurzame energievoorzieningen en innovaties. Met ZAP Concepts werkt hij voor o.a. Coldplay, ID&T en BBC.