TOP

Mediatraining voor artiesten: de klimaatcrisis

Music Declares Emergency NederlandWe Are Warming Up en de Popcoalitie en de Tolhuistuin Amsterdam hebben samen een mediatraining ontwikkeld waarin we het gesprek over de klimaatcrisis openen. Met en voor artiesten uit de Nederlandse muziekindustrie bespreken zij in een safe space:

  • De basisfeiten van de klimaatramp die zich voor onze ogen voltrekt
  • Hoe dat onze leefwereld bedreigt en onze industrie beïnvloedt
  • Hoe artiesten hun platform kunnen inzetten voor het klimaat, op een manier die bij hun en de fans past
  • Welke acties er mogelijk zijn
  • Hoe artiesten open en overtuigend over het onderwerp kunnen communiceren

Het wordt een interactieve sessie waarin er informatie gedeeld wordt en een open gesprek plaatsvindt.

De eerste editie van de mediatraining vindt plaats op 30 januari in het Tuinhuis van de Tolhuistuin in Amsterdam en duurt van 20:00 – 21:30. De inloop is vanaf 19:45. Er is plek voor maximaal 25 deelnemers en deelname is gratis, dus wacht niet te lang met je opgeven. Mail naar mdethenetherlands@gmail.com en spread the word!

Jouw input is gevraagd!

Werk jij met, binnen, of dichtbij de elektronische muziekindustrie? Dan vragen we je voor 10 minuten van je tijd om dit survey in te vullen – jouw input draagt bij aan een onderzoek over klimaatactie in de elektronische muziekindustrie. Het doel van dit onderzoek is om de mogelijkheden voor een vrijwillige klimaatovereenkomst voor de hele sector te bepalen, en om de belangrijkste elementen te identificeren die hierin kunnen worden opgenomen.

Driving environmental & social change in the event industry

luisehartel@gmail.com