TOP
Image Alt

FAQ

Voor wie?

Voor wie is Club Green Events?

Of je nou in dienstverband werkt of zelfstandige bent: Green Events Network is er voor alle gedreven MVO-, CSR-, sustainability-, duurzaamheids-, marketing-, projectmanagers, event directors en producenten. Test hier aan de hand van 10 vragen welk Membership bij jou past.

Voor wie is Club Green Events niet?

Green Events Network is er voor professionals die werkzaam zijn in de evenementenindustrie, niet voor studenten en stagiaires. Actieve sales activiteiten zijn niet toegestaan, daarom kunnen adviseurs, consultants en leveranciers geen Member worden. Daarnaast zijn bedrijven die actief bijdragen aan de klimaatcrisis en/of sociale ongelijkheid niet welkom.

Bekijk hier de mogelijkheden die we voor leveranciers hebben

Is de Club er ook voor duurzame leveranciers?

Leveranciers kunnen geen Member worden, maar we bieden wel de mogelijkheid om op andere manieren in contact te komen met onze Members. Belangrijke voorwaarde: actieve sales activiteiten zijn niet toegestaan, het gaat altijd om de inhoud.

Lees hier meer over de mogelijkheden.

Is de Club er ook voor Gemeenten en Provincies?

Wil jouw Gemeente of provincie organisatoren ondersteunen met guides, templates en antwoord op duurzame vragen? Dan biedt Green Events Network hiervoor een oplossing. Daarbij kunnen wij een groep aanmaken in het besloten platform om gemakkelijk met elkaar te communiceren over duurzame oplossingen en maatregelen in betreffende plaats of provincie. Neem contact op met club@greenevents.nl voor de mogelijkheden.

Membership

Kan ik het gratis uitproberen?

Ja, dat kan. Iedereen heeft de mogelijkheid om een free trial (30 dagen) aan te vragen. Je kunt dan een kijkje nemen op het besloten platform. E-learning modules en freelance opdrachten plaatsen en vinden zijn exclusief beschikbaar voor Members, daar kun je niet bij aanwezig zijn als je gebruik maakt van een free trial.

Zie je hier toch vanaf? Zet het Membership dan stop binnen de proefperiode door een mail te sturen naar club@greenevents.nl o.v.v. ”ik wil dit Membership beëindigen”.

Wat is de looptijd van een Membership?

Het Flex membership is maandelijks opzegbaar. Het Basic & Advanced membership is geldig voor één jaar, met een opzegtermijn van één maand. Twee maanden voor afloop sturen we je een herinnering van je membership. Zeg je niet één maand van tevoren op? Dan wordt je membership automatisch verlengd met een jaar.

Is mijn profiel online zichtbaar?

Op het besloten deel van de website is jouw profiel als Member zichtbaar voor alle Members. Als je een Advanced membership hebt, word je profiel ook weergegeven op de Green Events site. Zo is je profiel makkelijk vindbaar voor potentiële opdrachtgevers met duurzame opdrachten.

Hoe betaal ik voor het Membership?

Het Membership start altijd met een free trial van 30 dagen. Daarna ben jij een echte Club Green Events Member! Afhankelijk van je membership wordt het maandelijks dan wel jaarlijks van je rekening afgeschreven. Advanced Members betalen het jaarbedrag van €1.450 ex btw (€1754,50 incl btw) in 4 termijnen van €362,50 ex btw (€438,63 incl btw).

Ik wil heel graag lid worden maar kan het niet betalen

Green Events Network is er voor gedreven professionals die de evenementenindustrie stap voor stap duurzamer willen maken. Ben jij een changemaker maar beschik je niet over de middelen om Member te kunnen worden? Vraag dan een wildcard aan door je motivatie (maximaal 200 woorden) te mailen naar club@greenevents.nl. Wie weet verwelkomen we je kosteloos in Club Green Events.