TOP
Image Alt

Vacatures & Advertorials

  /  Vacatures & Advertorials

Wil jij ons platform gebruiken om een vacature, nieuws, service of product onder de aandacht te brengen? Wij bieden verschillende mogelijkheden:

(Nieuws)bericht

Op ons platform delen we graag relevant nieuws. Heb jij een (pers)bericht klaarstaan dat je op ons platform wilt delen? Stuur je bericht met rechtenvrij beeldmateriaal in via onderstaand formulier. Indien het bericht relevant is voor onze doelgroep dan wordt deze op het platform geplaatst. Je betaalt hier geen kosten voor.

Advertorial – € 750 exclusief btw

Heb jij een product, service of initiatief dat bijdraagt aan het duurzamer en/of socialer organiseren van evenementen? Wil je dit onder de aandacht brengen van professionals en organisatoren met een interesse in duurzaamheid en sociale verandering? Wij helpen je daar graag bij. In de vorm van een interview geven we online aandacht aan jouw product, service of initiatief. Op onze website blijft je artikel twee weken op de hoofdpagina staan, gaat mee in de maandelijkse Green Events mailing naar event-professionals en wij investeren € 100 advertentie budget via Linkedin voor een groter bereik.

Vacature – € 250 exclusief btw

Heb jij een vacature die bijdraagt aan het duurzamer en/of socialer organiseren van evenementen? Wil je dit onder de aandacht brengen van professionals en organisatoren met een interesse in duurzaamheid en sociale verandering? Wij helpen je daar graag bij. Op onze website blijft je vacature twee weken op de hoofdpagina staan, gaat indien mogelijk qua deadline mee in de maandelijkse Green Events mailing naar professionals en wij delen het bericht via Linkedin & Instagram. Extra advertentie budget is optioneel.

 

Bereik

Vul onderstaand contactformulier in om de mogelijkheden met ons te bespreken!