TOP
Image Alt

Our team

  /    /  Our team

Moeder Aarde

Moeder Aarde

CEO

Read more

Bij Green Events werken we met het principe ‘Impact First’. Voor een duurzame en sociale wereld is het belangrijk dat onze keuzes zoveel mogelijk positieve impact op Moeder Aarde hebben. Bij Green Events nemen wij daarom beslissingen in het belang van Moeder Aarde, onze CEO.

Laura van de Voort

Laura van de Voort

Co-director

Read more

Laura is co-founder & owner van Green Events. Met de inhoud in het vizier denkt Laura in praktische oplossingen. Ze verbindt hierbij de juiste partijen aan elkaar. Ook is ze projectmanager van Plastic Promise. Op die manier zet ze zich in voor circulair plasticgebruik binnen de gehele evenementenindustrie.

Lyke Poortvliet

Lyke Poortvliet

Co-director

Read more

Lyke is co-owner van Green Events. Haar brede kennis van sociale en ecologische uitdagingen combineert ze met haar praktijkervaring in de evenementenbranche. Als programmeur van webinars en conferenties, geeft ze de meest inspirerende verhalen, best practices en innovaties binnen de evenementenbranche een (online) podium. Ook in de organisatie is zij verantwoordelijk voor alles wat er online gebeurt.

Gerd-Jan Frijters

Gerd-Jan Frijters

Sustainability Expert & Management Team

Read more

Bij Green Events komen Gerd-Jan’s passie voor ondernemen, duurzaamheid en muziek samen. Na meer dan 30 jaar verandertrajecten in het bedrijfsleven (techniek, organisatie en gedrag in bijna alle sectoren) levert hij graag een bijdrage aan inclusieve, duurzame en circulaire evenementen.

Luise Härtel

Luise Härtel

Communicatiemanager

Read more

Luise’s passie voor muziek en behoefte om de wereld een stukje groener te maken komen samen binnen transitieversnellende festivals. Bij Green Events zet zij zich in om verhalen hierover een groter platform te bieden.

Elina Giatras

Elina Giatras

Project Assistent & Community Manager

Read more

Met haar liefde voor muziek en ervaring in de Artist Handling op verschillende festivals, vindt Elina het belangrijk om te kunnen bijdragen aan een duurzame evenementen branche. Zij is de spin in het web binnen Green Events. Als projectmedewerker ondersteunt ze het Management Team bij de uitvoering van verschillende projecten en dagelijkse werkzaamheden. Als Green Events Network Community Manager is zij het aanspreekpunt voor onze Members.

Claudia Walraven

Claudia Walraven

Sustainability Expert & Projectmanager

Read more

Claudia ziet festivals als de perfecte proeftuinen voor een duurzamere samenleving. Hiermee hoopt ze veel mensen bewust te maken en te inspireren. Als producent en projectmanager werkte zij jarenlang voor diverse grote events en festivals en neemt zij duurzaamheid ook altijd als essentieel onderdeel mee. Met deze ervaring weet ze als geen ander wat er bij verduurzaming van deze branche komt kijken en snapt ze de industrie vanuit een organisatorisch oogpunt. Binnen Green Events begeleidt ze momenteel de Duurzaamsheidskring Evenementen en Festivals Den Haag en de Duurzame Deal Evenementen en Festivals Rotterdam, waarin gemeenten en organisatoren als collectief samenwerken en zo gezamenlijk een stadsbrede impact creëren.

Carlijn Lindemulder

Carlijn Lindemulder

Head of Program ADE Green

Read more

Carlijn, oprichter van ADE Green in 2012, leidt het conferentieprogramma met onderwerpen op het snijvlak van muziek, duurzaamheid, maatschappij en innovatie. Haar passie strekt zich uit naar de natuur, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en klimaatrechtvaardigheid.

Leonie Boon

Leonie Boon

Expert Materiaal & Plastic

Read more

Continu is ze op zoek naar oplossingen die het mogelijk maken om afval – of beter gezegd: grondstoffen - op een duurzame manier te verwerken. Hiermee wil ze laten zien dat circulariteit mogelijk is en doorbreekt ze vastgeroeste gedachten en werkwijzen. Dat is hoe ze de markt in beweging krijgt!

Tinha Oehl

Tinha Oehl

Sustainability Expert & Projectmanager

Read more

Met haar jarenlange ervaring in fondsenwervende evenementen voor ziekte-gerelateerde goede doelen, heeft Tinha de juist set kwaliteiten in huis om de spin in het web te zijn voor het nieuwe project van Green Events en HandicapNL, 'Onbeperkt Feest'. Haar betrokkenheid en vermogen altijd kansen te zien, zorgen voor langdurige samenwerkingen: ze is een echte verbinder.

Tijl Couzij

Tijl Couzij

Sustainability Expert & Projectmanager

Read more

Tijl is geboren in Amsterdam, studeerde filosofie en sociale wetenschappen en leefde een aantal jaren in Afrika. Naast vele jaren als (technisch)producent in de culturele evenementen en festival sector te hebben gewerkt is hij één van de mensen achter Into the Great Wide Open en Lab Vlieland. Hij zet zijn met passie, zijn kennis, kunde en netwerk in voor het versnellen van de transitie naar een klimaatneutrale en circulaire festivals en wereld. Tijl is een creatieve praktijk gerichte systeem denker en doener, complexe vraagstukken oplossen is zijn kracht.

Christopher Johnson

Christopher Johnson

Projectmanager

Read more

Met meer dan twintig jaar ervaring is Chris een progressieve voorvechter van duurzame festivals in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Hij is (mede-) initiatiefnemer van o.a. Vision 2025, Shambala Festival en Powerful Thinking. Dankzij een creatieve en maatschappelijke blik weet hij als geen ander hoe festivals kunnen bijdragen aan een duurzame en sociale wereld. Binnen Green Events is hij projectmanager van het Europese samenwerkingsproject Future Festival Tools.

Paul Schurink

Paul Schurink

Expert Energie

Read more

Paul is co-founder van Green Events, ZAP Concepts en MyZAP. Een expert op het gebied van tijdelijke duurzame energievoorzieningen en innovaties. Met ZAP Concepts werkt hij voor o.a. Coldplay, ID&T en BBC.

Want to partner with us?

You can! We work on commission, and we’ll come on board for projects where we can make a positive impact. We’re making the events industry more sustainable by building partnerships and focusing on practical solutions and innovation.