TOP

Vind je antwoord in het bos met duurzaamheidsexpert Lyke Poortvliet

Foto: Mayera Heij

Ben jij een ondernemer, eventprofessional of artiest? Wil je duurzame of sociale impact maken maar twijfel je hoe? Of heb je concrete ideeën maar wil je graag even een luisterend oor en sparren voordat je dit met de buitenwereld deelt? 

Maak een boswandeling met duurzaamheids expert & ondernemer Lyke Poortvliet

Wist je dat de natuur naast het geven van frisse gezonde lucht, licht en een schoonheid voor het oog goed is voor je concentratie en creativiteit? Tijdens deze sessie trekken we weg van bureaus, laptops en gaan de telefoons uit. 

Lyke gaat samen met jou een flinke wandeling maken door een van de mooiste bossen in Nederland bij de Utrechtse Heuvelrug in het midden van Nederland. Wandelen in de natuur onthaast en het brengt je in het nu. Zo is het makkelijker contact te maken met je intuïtie. 

Tijdens de sessie werk je al wandelend toe naar het antwoord op je vraag en ondersteunt Lyke je met het formuleren van de praktische eerste stappen om verandering in beweging te zetten. Vooraf is er een telefonisch intakegesprek waarin we samen je vraag formuleren en we de sessie op een geschikt tijdstip inplannen. Past een lange wandeling op oneffen terrein niet bij jou? Dan bedenken we een geschikt alternatief.

Voor wie?

Voor iedereen die volle vaart vooruit wil op duurzame en sociale thema’s in het creatieve werkveld in balans met eigen gezondheid en kwaliteiten.

Over Lyke Poortvliet

Binnen de creatieve industrie heeft Lyke in verschillende organisaties en rollen op een doelgerichte manier aan de duurzame transitie gewerkt. Denk hierbij aan muziek, mode, design en film. Van kleine culturele evenementen tot aan grote publieksevenementen met 60.000 bezoekers. Nu is ze mede-eigenaar van Green Events en richt ze zich op het delen van kennis met de evenementenindustrie. En het organiseren van ADE Green, de conferentie rondom duurzaamheid & sociale verandering in de internationale muziekindustrie. Met haar ervaring, kennis en netwerk ondersteunt ze gedreven mensen in het maken van een positieve impact in balans met eigen gezondheid en kwaliteiten.

Boek je boswandeling nu!

Stuur een mail naar info@greenevents.nl met je naam, telefoonnummer en eventuele vragen, dan nemen we snel contact met je op over de mogelijkheden. 

Driving environmental & social change in the event industry

luisehartel@gmail.com