TOP

Maak kennis met het Club Green Events Team!

Green Events bestaat dit jaar alweer 8 jaar. Om evenementen duurzamer te organiseren is Green Events in 2014 begonnen als kennisplatform voor organisatoren. Afgelopen jaren heeft ons team van duurzaamheidsexperts verschillende organisaties begeleid bij het verduurzamen van evenementen. Zo zijn we betrokken bij initiatieven als ADE Green, Green Deal Circular Festivals en Plastic Promise. Afgelopen week was het tijd voor een volgende stap: de lancering van Club Green Events. Lyke en Laura, co-owners van Green Events, vertelden vorige week in dit artikel over waarom zij de Club zijn gestart. In dit artikel stellen we je voor aan het team achter Club Green Events.

 

CEO –  Moeder Aarde

De belangrijkste speler binnen Green Events is onze CEO: Moeder Aarde. Bij Green Events werken we met het principe ‘Impact First’. Voor een duurzame en sociale wereld is het belangrijk dat onze keuzes zoveel mogelijk positieve impact op het ecologische systeem hebben. Wij nemen al onze beslissingen daarom in het belang van Moeder Aarde.

 

 

Gerke de Groot – Community Manager

Om die duurzame ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen hebben we Club Green Events ontwikkeld. Het platform is bedoeld voor event professionals die bezig zijn met duurzame en sociale ontwikkeling. Passend bij ieders wensen zijn er verschillende Memberships mogelijk, maar ze hebben allemaal één functionaliteit gemeen: vragen stellen op het besloten platform. Kom je ergens niet uit, en wil je het wiel niet opnieuw uitvinden? Dan is de Club de plek waar je je kennis en netwerk kan uitbreiden. Gerke de Groot is denieuwe aanwinst aan boord van het Club team. In het verleden werkte hij bij het duurzame festival DGTL, en tegenwoordig is werkt hij  bij Kultlab waar hij projectmanager is van  Wildeburg en Into the Woods. Als ervaren event professional is hij de perfecte Community Manager voor Club Green Events. Hij zorgt ervoor dat je je weg weet te vinden in het besloten platform en dat al jouw vragen beantwoord worden door de juiste Experts. 

 

 

Kauthar Bouazzati – Content Manager

Onze Contentmanager Kauthar Bouazzati zorgt ervoor dat alle kennis op de juiste plek en tijd terug te vinden is in het besloten platform. Als communicatieduizendpoot houdt ze zich met name bezig met toegankelijke informatievoorziening. Members van de Club krijgen bijvoorbeeld toegang tot Guides & Templates die je als event professional een format geven om duurzaamheidsplannen uit te voeren. Ons platform www.greenevents.nl biedt duurzame groentjes inspiratie om de eerste stappen te zetten. Dit doen we gratis via artikelen, praktijkcases en interviews. Kauthar is in de lead voor zowel de content op de website als het besloten platform voor Club Members.  Ze houdt zich daarom ook bezig met de vorm en inhoud van de kennis die we delen. Op deze manier blijven we investeren in publieke kennisdeling, en gaan we met de Club de diepte in.

Laura van de Voort & Lyke Poortvliet

Lyke en Laura zijn de drijvende krachten achter Green Events en Club Green Events. Zij leiden samen het bedrijf met als missie om de evenementen industrie toekomstbestendig te maken. Daarnaast staan zij aan basis van de pioniersprojecten: hierin werken ze samen met koplopers in de duurzame evenementenindustrie, om de ontwikkelingen naar een nóg hoger niveau te tillen. Samen dragen ze verantwoordelijkheid voor het doorontwikkelen van het platform, zodat members altijd krijgen waar ze naar op zoek zijn. Voor Advanced Members vindt er bijvoorbeeld iedere maand een Expertise Sessie plaats: daarin duikt ons team verder in op één thema. Lyke en Laura bespreken welke thema’s relevant zijn, en waar behoefte aan is. De Guides & Templates van de thema’s zijn vervolgens toegankelijk voor alle Members.

Dit zijn de Experts van de Club

Wil jij de diepte in op een bepaalde Area of Impact? Vind hier een Expert en neem direct contact op. Als opdrachtgever maak je direct afspraken, zonder tussenkomst van Green Events.  Daarbij organiseren wij samen met de Experts, Expertise Sessies in het besloten platform van Club Green Events en beantwoorden we samen de vragen van Members.

Dit zijn de Advanced Members van de Club

Wil jij de diepte in op een bepaalde Area of Impact? Vind hier een Expert en neem direct contact op. Als opdrachtgever maak je direct afspraken, zonder tussenkomst van Green Events.  Daarbij organiseren wij samen met de Experts, Expertise Sessies in het besloten platform van Club Green Events en beantwoorden we samen de vragen van Members.

Leonie Verkleij – Amsterdam Dance Event

Carly Rutten – Motel Mozaique in Rotterdam en Le Guess Who?

Tessa Groenen – Zelfstandig Professional

Milou Los – Zelfstandig Professional

Douwe Luijnenburg – The Great Wide Open en Stichting Tolhuistuin

Babs van Houten – Zelfstandig Professional

Tijl Couzij – Lab Vlieland

Deze organisaties zijn Advanced Member van de Club

Deze organisaties zijn actief in het besloten platform van Club Green Events. Wil je een Membership op maat voor jouw organisatie? Neem contact op met club@greenevents.nl.

Nachtlab

Le Guess Who?

ID&T

Gemeente Eindhoven

Heineken

Awakenings

Expert Toegankelijkheid Dionne Dijkman – Handicap NL

Expert Diversiteit & Inclusie Nadine Ridder – Freelance strateeg Diversiteit & Inclusie

Expert Eten & Drinken Natascha Kooiman – Smaackmakers en Transitiecoalitie Voedsel

Expert Natuur Jessica Bressers – Natuuragentschap

Expert Impact Meten & Water Daan Stigter – Lab Vlieland

Expert Innovatie Linda Vermaat – Innofest

Expert Circulariteit & Impact Meten Mitchell van Dooijeweerd – Revolution Foundation

Expert Communicatie Niki van Rooij – Toffey

Expert Materiaal Leonie Boon – Freelance strateeg Grondstoffen

Expert Energie Paul Schurink – Zap Concepts en MyZAP

Benieuwd of een membership bij jou past? Doe de test op onze website.

Driving environmental & social change in the event industry

luisehartel@gmail.com