TOP
Image Alt

Green Events Network

  /  Green Events Network

Join Green Events Network!

Welkom op hét platform voor de evenementen industrie van morgen!

Ben je een event professional en wil je alles leren over van de laatste ontwikkelingen rondom thema’s als duurzaamheid, innovatie en diversiteit? Join Green Events Network! Als Member van het Network heb je toegang tot een gigantisch (inter)nationaal netwerk, kennis, tools en inspiratie. Dit doen we onder andere via ons besloten platform. Hier kun je terecht voor al je vragen, Workshops, Expertise Sessies en handige Guides & Templates. Zo brengen we de industrie samen voor de evenementen van de morgen.

Interactief e-learning programma

 

Als organisator heb je directe en indirecte invloed op de impact van eten, drinken, mobiliteit, energie, water, materiaal, diversiteit, gezondheid en natuur. Maar waar ga jij je tijd, middelen en budget aan besteden? Waar ligt de grootste impact voor jouw evenement? Hoe zet je (de eerste) stappen? En wat heb je verder nodig om aan de slag te gaan?

Als Member heb je toegang tot een interactief e-learning programma. Gedurende het jaar bieden we een actueel en vraaggestuurd programma, bestaande uit:

 • Praktische Guides in de vorm van een stappenplan, voorzien van handige Templates om direct mee aan de slag te gaan  
 • Introductie Workshop duurzaamheid & evenementen
 • Workshops over uiteenlopende thema’s op duurzaam en sociaal vlak
 • Vraaggestuurde Expertise Sessies. Over welk onderwerp zou je meer te weten willen komen en over in gesprek willen gaan met andere Members? Samen bepalen we de agenda en het team van Green Events maakt het inhoudelijke programma. Wanneer relevant nodigen wij onze eigen experts of sprekers uit van binnen en buiten de evenementen industrie

Workshops & Expertise Sessies

Weet je niet waar te beginnen? Of wil je je kennis op het gebied van duurzaamheid en evenementen weer even opfrissen? Speciaal voor onze (nieuwe) Members organiseren we regelmatig online workshops over uiteenlopende thema’s. Is er een onderwerp waar je meer over te weten wil komen en met andere Members over in gesprek wil gaan? Voor de Expertise Sessies bepalen we samen de agenda en het team van Green Events maakt het inhoudelijke programma met Green Events experts en sprekers uit van binnen en buiten de evenementen industrie. 

Dat is hoe we stap voor stap verder werken aan de ontwikkeling van jouw kennis op duurzaam en sociaal vlak. Houd de agenda in de gaten en meld je aan voor een 30 dagen free trial!

Netwerk van gedreven professionals

Samen met ons actieve netwerk van Members en experts werken we aan de evenementenindustrie van de toekomst. Er worden onder andere best practices, vacatures & opdrachten en tips voor leveranciers gedeeld.
We nodigen je uit voor verschillende evenementen, van keynotes tot rondleidingen. Tijdens deze samenkomsten word je geïnspireerd, doe je praktische kennis op en leer je ons en de andere Members kennen. Zo brengen we waardevolle samenwerkingen tot stand.

Bekijk hier ons netwerk van Members en experts. Wil je gemakkelijk vindbaar zijn voor opdrachtgevers? Speciaal voor Members bieden we de mogelijkheid om via een persoonlijke advertorial actief te profileren op basis van je expertise. Wil je als bedrijf of organisatie onderdeel zijn van het netwerk en het platform ondersteunen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

In no time antwoord op al je vragen

 

Via het online platform sta je in contact met een actief netwerk van gelijkgestemde duurzame event professionals. Je kunt er het hele jaar door terecht voor al je vragen rondom duurzame en sociale thema’s en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Samen met ons actieve netwerk van experts verhogen we het kennisniveau. Er worden best practices gedeeld en waardevolle samenwerkingen komen tot stand. Op naar een duurzame en sociale evenementenindustrie!

Waarom Member worden?

✔ Leer waar je op moet focussen als het gaat om duurzaamheid en evenementen

✔ Wordt gesterkt in je ambitie om duurzamer te organiseren

✔ Krijg duidelijkheid over waar je prioriteiten liggen om impact te maken

✔ Sta steviger in je schoenen bij het maken van duurzame keuzes

✔ Ga zelfverzekerd en overtuigend in gesprek met collega’s, leveranciers & partners

✔ Krijg feedback op nieuwe ideeën in een veilige omgeving

✔ Expertise beschikbaar voor inhoudelijke vraagstukken

 • Membership
 • 350
  per jaar
 • Ben je op zoek naar kennis en oplossingen om jouw evenement duurzamer en socialer te organiseren?
  En ga je graag in gesprek met collega professionals over de ontwikkelingen in de sector?

  Word Member van onze groeiende netwerk!

   

  • ✔ Antwoord op al je vragen via het besloten platform
  • ✔ Toegang tot interactief e-learning programma met:  praktische Guides & Templates,  Workshops,  Expertise Sessies
  • ✔ Inhoudelijke rondleidingen bij verschillende evenementen
  • ✔ Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • ✔ Onderdeel van een actief netwerk van event professionals
  • ✔ Profiel zichtbaar in het besloten platform
  • ✔ Toegang tot het opdrachten board waar regelmatig nieuwe opdrachten en vacatures geplaatst worden
  • ✔ Korting op het Green Events cursusaanbod
  • ✔ €250 korting op een persoonlijke advertorial om je te profileren als duurzaamheids professional

   

  Je kunt het Membership 30 dagen gratis uitproberen.
  Looptijd van het Membership is minimaal 1 jaar.
  Het is mogelijk om je Membership in maandelijkse termijnen te betalen.
  Wil je meerdere Memberships afsluiten voor een collectief of binnen je Gemeente om organisatoren te ondersteunen? Neem contact op met network@greenevents.nl

  Bekijk of je via het PPO programma van ACCT in aanmerking komt voor cofinanciering.

Leonie Verkleij

Heel waardevol om onderdeel te kunnen zijn van een platform met een heel netwerk aan professionals op het gebied van duurzaamheid. Fijn om elkaar zo goed te kunnen vinden, van elkaar te kunnen leren op alle vakgebieden en de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen

Amsterdam Dance Event

Carly Rutten

Heel waardevol om een plek te hebben waar je makkelijk in contact komt met andere event professionals die zich bezighouden met duurzaamheid en waar je terecht kan met al je vragen over het duurzaam produceren van je evenement

Le Guess Who

Babs van Houten

Club Green Events brengt een bijzonder netwerk samen. Een community met een gezamenlijk doel; de evenementen industrie groen maken. Door het samenbrengen van al deze kennis, netwerk, positieve energie, goede initiatieven, duurzame inspiratie en waardevolle hulp kunnen we dat doel gaan realiseren én overbrengen naar anderen.

Freelance Event professional

Tijl Couzij

Club Green Events is een fantastisch initiatief dat de festivalsector node gemist heeft. Nu is de tijd om door te pakken, te versnellen en op te schalen en dat kan dit platform helpen bereiken. Voorwaarts!

Lab Vlieland

Douwe Luijnenburg

Het platform dat ik jaren geleden al onder de knop had willen hebben! Het team van Green Events is de allerbest ingevoerde en connected van Nederland en daarmee van Europa. En dan hebben ze ook nog eerst vele, vele jaren praktijkervaring opgedaan. Als iemand je vraag over verduurzaming van jouw evenement kan beantwoorden dan zijn zij het, zonder enige twijfel.

Freelance Event professional

Milou Los

Op het Club Green Events platform leer je alles over events op een duurzame manier produceren. Met het Membership krijg je toegang tot alle kennis die, door de jaren heen is opgedaan door experts in verschillende kennisgebieden. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt in hapklare brokken.

Los events productions