TOP
Image Alt

Members

  /  Members

Green Events Network bestaat uit een kernteam, experts en sustainability professionals. We delen kennis en werken graag samen. Dit is nodig om ecologische uitdagingen bij de kern aan te pakken – liever gister dan vandaag. Dat doen we van binnenuit en met ervaren event professionals.

filter

Vind hier experts & professionals die je kunnen helpen bij jouw duurzame en sociale uitdagingen door een selectie te maken van onderstaande ‘tags’. Als opdrachtgever maak je direct afspraken, zonder tussenkomst van Green Events.

Areas of Impact

Materiaal Water Energie Mobiliteit Eten & drinken Diversiteit & inclusie Gezondheid & welzijn Natuur

Tools & organisatie

Tools Communicatie Impact meten Leiderschap Innovatie

Werkzaamheden

Advies Workshops Spreker Uitvoering Strategie Projectmanagement Open voor opdrachten

Filter

Areas of Impact

Materiaal Water Energie Mobiliteit Eten & drinken Diversiteit & inclusie Gezondheid & welzijn Natuur

Tools & organisatie

Tools Organisatie Communicatie Impact meten Leiderschap Innovatie

Werkzaamheden

Advies Workshops Spreker Uitvoering Strategie Projectmanagement Open voor opdrachten

Green Events Team

Het kernteam van Green Events bestaat uit creatieve, gedreven, praktijkgerichte experts. Met dit team focussen we ons op Pioniers Projecten waarin we de nodige kennis, praktijkoplossingen en ervaring ontwikkelen. Zo versnellen we het proces richting ecologische en sociale veranderingen. De opgedane kennis delen we via deze website en samen met de Members van Green Events Network gaan we de diepte in via ons besloten platform.

Moeder Aarde

Moeder Aarde

CEO

Lees meer

Bij Green Events werken we met het principe ‘Impact First’. Voor een duurzame en sociale wereld is het belangrijk dat onze keuzes zoveel mogelijk positieve impact op Moeder Aarde hebben. Bij Green Events nemen wij daarom beslissingen in het belang van Moeder Aarde, onze CEO.

LeiderschapNatuur
Laura van de Voort

Laura van de Voort

Co-director

Lees meer

Laura is co-founder & owner van Green Events. Met de inhoud in het vizier denkt Laura in praktische oplossingen. Ze verbindt hierbij de juiste partijen aan elkaar. Ook is ze projectmanager van Plastic Promise. Op die manier zet ze zich in voor circulair plasticgebruik binnen de gehele evenementenindustrie.

Circular FestivalsMateriaalPlasticPlastic PromiseProjectmanagementStrategieWorkshops
Lyke Poortvliet

Lyke Poortvliet

Co-director

Lees meer

Lyke is co-owner van Green Events. Haar brede kennis van sociale en ecologische uitdagingen combineert ze met haar praktijkervaring in de evenementenbranche. Als programmeur van webinars en conferenties, geeft ze de meest inspirerende verhalen, best practices en innovaties binnen de evenementenbranche een (online) podium. Ook in de organisatie is zij verantwoordelijk voor alles wat er online gebeurt.

ADE GreenAdviesCircular FestivalsEten & drinkenProjectmanagementSprekerStrategie
Gerd-Jan Frijters

Gerd-Jan Frijters

Sustainability Expert & Management Team

Lees meer

Bij Green Events komen Gerd-Jan’s passie voor ondernemen, duurzaamheid en muziek samen. Na meer dan 30 jaar verandertrajecten in het bedrijfsleven (techniek, organisatie en gedrag in bijna alle sectoren) levert hij graag een bijdrage aan inclusieve, duurzame en circulaire evenementen.

AdviesProjectmanagementStrategie
Luise Härtel

Luise Härtel

Communicatiemanager

Lees meer

Luise’s passie voor muziek en behoefte om de wereld een stukje groener te maken komen samen binnen transitieversnellende festivals. Bij Green Events zet zij zich in om verhalen hierover een groter platform te bieden.

CommunicatieEten & drinkenStrategie
Elina Giatras

Elina Giatras

Project Assistent & Community Manager

Lees meer

Met haar liefde voor muziek en ervaring in de Artist Handling op verschillende festivals, vindt Elina het belangrijk om te kunnen bijdragen aan een duurzame evenementen branche. Zij is de spin in het web binnen Green Events. Als projectmedewerker ondersteunt ze het Management Team bij de uitvoering van verschillende projecten en dagelijkse werkzaamheden. Als Green Events Network Community Manager is zij het aanspreekpunt voor onze Members.

ProjectmanagementUitvoering
Claudia Walraven

Claudia Walraven

Sustainability Expert & Projectmanager

Lees meer

Claudia ziet festivals als de perfecte proeftuinen voor een duurzamere samenleving. Hiermee hoopt ze veel mensen bewust te maken en te inspireren. Als producent en projectmanager werkte zij jarenlang voor diverse grote events en festivals en neemt zij duurzaamheid ook altijd als essentieel onderdeel mee. Met deze ervaring weet ze als geen ander wat er bij verduurzaming van deze branche komt kijken en snapt ze de industrie vanuit een organisatorisch oogpunt. Binnen Green Events begeleidt ze momenteel de Duurzaamsheidskring Evenementen en Festivals Den Haag en de Duurzame Deal Evenementen en Festivals Rotterdam, waarin gemeenten en organisatoren als collectief samenwerken en zo gezamenlijk een stadsbrede impact creëren.

AdviesProjectmanagementSprekerStrategie
Leonie Boon

Leonie Boon

Expert Materiaal & Plastic

Lees meer

Continu is ze op zoek naar oplossingen die het mogelijk maken om afval – of beter gezegd: grondstoffen - op een duurzame manier te verwerken. Hiermee wil ze laten zien dat circulariteit mogelijk is en doorbreekt ze vastgeroeste gedachten en werkwijzen. Dat is hoe ze de markt in beweging krijgt!

AdviesMateriaalPlasticProjectmanagementStrategieWorkshops
Tinha Oehl

Tinha Oehl

Sustainability Expert & Projectmanager

Lees meer

Met haar jarenlange ervaring in fondsenwervende evenementen voor ziekte-gerelateerde goede doelen, heeft Tinha de juist set kwaliteiten in huis om de spin in het web te zijn voor het nieuwe project van Green Events en HandicapNL, 'Onbeperkt Feest'. Haar betrokkenheid en vermogen altijd kansen te zien, zorgen voor langdurige samenwerkingen: ze is een echte verbinder.

SprekerStrategieUitvoering
Tijl Couzij

Tijl Couzij

Sustainability Expert & Projectmanager

Lees meer

Tijl is geboren in Amsterdam, studeerde filosofie en sociale wetenschappen en leefde een aantal jaren in Afrika. Naast vele jaren als (technisch)producent in de culturele evenementen en festival sector te hebben gewerkt is hij één van de mensen achter Into the Great Wide Open en Lab Vlieland. Hij zet zijn met passie, zijn kennis, kunde en netwerk in voor het versnellen van de transitie naar een klimaatneutrale en circulaire festivals en wereld. Tijl is een creatieve praktijk gerichte systeem denker en doener, complexe vraagstukken oplossen is zijn kracht.

Circular FestivalsStrategieUitvoering
Christopher Johnson

Christopher Johnson

Projectmanager

Lees meer

Met meer dan twintig jaar ervaring is Chris een progressieve voorvechter van duurzame festivals in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Hij is (mede-) initiatiefnemer van o.a. Vision 2025, Shambala Festival en Powerful Thinking. Dankzij een creatieve en maatschappelijke blik weet hij als geen ander hoe festivals kunnen bijdragen aan een duurzame en sociale wereld. Binnen Green Events is hij projectmanager van het Europese samenwerkingsproject Future Festival Tools.

AdviesProjectmanagementSprekerStrategie

Green Events Experts

Wil jij de diepte in op een bepaalde Area of Impact? Vind hier een Expert en neem direct contact op. Als opdrachtgever maak je direct afspraken, zonder tussenkomst van Green Events.  Daarbij organiseren wij samen met de Experts, Expertise Sessies in het besloten platform van Green Events Network en beantwoorden we samen de vragen van Members.

Paul Schurink

Paul Schurink

Expert Energie

Lees meer

Paul is co-founder van Green Events, ZAP Concepts en MyZAP. Een expert op het gebied van tijdelijke duurzame energievoorzieningen en innovaties. Met MyZAP werkt hij voor o.a. Coldplay, ID&T en BBC.

EnergieInnovatieSpreker
Mitchell van Dooijeweerd

Mitchell van Dooijeweerd

Expert Circulariteit & Impact Meten

Lees meer

Mitchell is Sustainability Manager bij Revolution Foundation en is expert in het circulair maken van evenementen op basis van data. Mitchell brengt de circulaire systemen tot leven op verschillende festivals, zoals DGTL, elrow, Strafwerk en Pleinvrees en weet alles over out-of-the-box denken en het creëren van bewustwording onder de festivalbezoekers.

AdviesImpact metenMateriaalOpen voor opdrachtenSprekerStrategieUitvoeringWorkshops
Linda Vermaat

Linda Vermaat

Expert Innovatie

Lees meer

Mensen die de gevestigde orde bevragen en actie ondernemen, inspireren Linda. Haar zoektocht naar deze mensen heeft geleid tot het mede-opzetten van het Slow Food Youth Network, Professional Rebel en TwentieFour. Binnen haar huidige functie, directeur bij Innofest, leidt ze de troepen en spot ze (nieuwe) business kansen. Innofest helpt startups hun innovatie sneller naar de markt te brengen door deze te testen in living labs en op festivals. Wil jij met / voor / bij ons werken, neem contact met op.

InnovatieLeiderschapOpen voor opdrachtenSprekerWorkshops
Jessica Bressers

Jessica Bressers

Expert Natuur

Lees meer

Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest als zelfstandig projectmanager en producent in de evenementen-en festivals industrie. Veel van deze opdrachten waren evenementen op natuurterreinen. In 2016 heb ik de overstap gemaakt naar natuurbeleving en natuurbehoud. Door beide ervaringen zie ik veel mogelijkheden om deze uiteenlopende werelden samen te brengen in mijn bedrijf Het Natuuragentschap..

AdviesNatuurOpen voor opdrachten
Leyla Çinibulak

Leyla Çinibulak

Expert Toegankelijkheid

Lees meer

Leyla Çinibulak is binnen HandicapNL programmanager Muziek en Toegankelijkheid. Zij is o.a. verantwoordelijk voor Onbeperkt Feest, een initiatief van HandicapNL om festivals in Nederland toegankelijker te maken

AdviesDiversiteit & inclusieStrategieWorkshops
Marijn de Haas

Marijn de Haas

Expert Economie

Lees meer

Marijn is sinds 2012 werkzaam als duurzaamheidsadviseur in het bedrijfsleven, met focus op sociale issues in de keten. Ze werkt met bedrijven op het gebied van ketenverantwoordelijkheid, implementatie van duurzaamheidsrichtlijnen en ontwikkelen van duurzaamheidsbeleid. Haar klanten zijn o.a. actief in de kledingsector, financiële sector, en voedsel- en retail sector.

AdviesCommunicatieDiversiteit & inclusieEten & drinkenMateriaalOpen voor opdrachtenProjectmanagementWorkshops
Natascha Kooiman

Natascha Kooiman

Expert Eten & Drinken

Lees meer

Natascha Kooiman is een ‘duurzaamheidsrebel’. Ze is oprichter van Smaackmakers, medeoprichter van de Transitiecoalitie Voedsel, aangesloten bij de Voedseltafel van het Klimaatakkoord en ambassadeur van het duurzame bodeminitiatief Aardpeer. Natascha inspireert en stimuleert bedrijven om een duurzame voedselomgeving te versnellen, evenals het pad naar meer plantaardig voedsel. Met haar sociale onderneming Smaackmakers - doet ze dit door middel van advies, training, workshops. Met de Transition Coalition Food, een koploper netwerkorganisatie, werkt ze aan lobby, projecten en samenwerking om de noodzakelijke omslag naar een duurzaam, gezond en meer plantaardig voedselsysteem te versnellen.

AdviesEten & drinkenOpen voor opdrachtenSprekerStrategieWorkshops
Nadine Ridder

Nadine Ridder

Expert Diversiteit & Inclusie

Lees meer

Zij is een cis-vrouw met een biculturele achtergrond en fluïde seksuele oriëntatie. Haar missie voor meer gelijkwaardigheid staat centraal in alles wat ze doet. Zo helpt ze bedrijven en individuen die graag willen bijdragen aan meer gelijkwaardigheid op weg.

AdviesDiversiteit & inclusieOpen voor opdrachtenSprekerStrategieWorkshops
Daan Stigter

Daan Stigter

Expert Mobiliteit & Water

Lees meer

Als project manager duurzaamheid bij Lab Vlieland ben ik ieder jaar betrokken bij festival Into the Great Wide Open en andere projecten op Vlieland en in de rest van Nederland. Soms als verteller, soms als verbinder, maar altijd als versneller van de duurzame transitie.

AdviesImpact metenInnovatieMobiliteitOpen voor opdrachtenProjectmanagementSprekerStrategieUitvoeringWaterWorkshops

Sustainable Event Professionals

Deze gedreven en ambitieuze professionals kunnen je helpen met de duurzame en sociale vraagstukken binnen jouw (evenementen)organisatie. Door gebruik te maken van de gewenste tags bovenaan deze pagina kan je gemakkelijk de geschikte kandidaat vinden. Als opdrachtgever maak je direct afspraken, zonder tussenkomst van Green Events. De professionals in dit overzicht zijn uitlichte Members van Green Events Network en hebben toegang tot expertise in alle Area’s of Impact.

Claudia Walraven

Claudia Walraven

Sustainability Expert & Projectmanager

Lees meer

Ik ben Claudia Walraven, ik adviseer en begeleid eventorganisatoren, overheden en bedrijven bij de ontwikkeling en praktische uitvoering van hun duurzaamheidsstrategie. Heb je een impactvolle opdracht gericht op duurzaamheid? Neem contact met me op via hello@claudiawalraven.com. Ik kijk er naar uit om samen met jullie de wereld een stukje mooier te maken!

AdviesOpen voor opdrachtenPioniersprojectenProjectmanagementStrategie
Caroline Bloemers

Caroline Bloemers

Lees meer

Ik ben Caroline Bloemers en ben al een aantal jaren werkzaam in de duurzame branche onder de naam Greenhives. Werkgebieden waarin ik ruime ervaring heb en waarvan mijn hart sneller gaat kloppen zijn advies, projectmanagement en events. Hierin heb ik dan ook ruime ervaring. Mijn werk richt zich voornamelijk op project- en relatiemanagement bij verduurzamingstrajecten, het adviseren van bedrijven en gemeenten bij hun duurzaamheidsstrategie, participatietrajecten en events. Ik vind betrokkenheid van alle stakeholders en samenwerking enorm belangrijk voor het slagen van een project. Op deze manier creëer je draagvlak en zodoende maken we met z'n allen meer impact.

AdviesDiversiteit & inclusieEten & drinkenGezondheid & welzijnLeiderschapNatuurOpen voor opdrachtenPlasticProjectmanagementToegankelijkheidWater
Tessa Groenen

Tessa Groenen

Lees meer

Ik begeleid projecten met impact. Projecten die de wereld beter, mooier of leuker maken. Momenteel ben ik o.a. programmamanager duurzaamheid bij de Vierdaagsesfeesten. Met mijn energie, oog voor strategische belangen en pragmatische aanpak, weet ik tot mooie resultaten te komen. Ik heb ruime ervaring in o.a. toerisme en maatschappelijk verantwoord ondernemen als projectleider, adviseur of gastdocent/facilitator.

AdviesImpact metenInnovatieOpen voor opdrachtenProjectmanagementSprekerStrategieWorkshops
Milou Los

Milou Los

Lees meer

Het creëren van onvergetelijke ervaringen door middel van evenementen is wat ik graag doe. Of het nou gaat om grote shows of intieme en inhoudelijk hoogwaardige bijeenkomsten, zolang de gasten tevreden of – bij voorkeur – onder de indruk een evenement verlaten, is mijn dag goed. Dit doe ik het liefst in teamverband én met aandacht voor mens en de omgeving waarin deze evenementen plaatsvinden.

CommunicatieOpen voor opdrachtenOrganisatieProjectmanagementStrategie
Douwe Luijnenburg

Douwe Luijnenburg

Lees meer

Ik ben een event professional met een achtergrond in taalkunde en filosofie met 15 jaar ervaring met veel verschillende evenementen, van theater- en muziekfestivals tot zeilregatta's en tech-evenementen. Ik heb een zwakke plek voor spreadsheets en creatieve duurzame oplossingen. Na jaren sjouwen met gele hesjes en biervaten, plannen, produceren, tellen en tellen en tellen, duurzaam adviseren en verandermanagement, ben ik nu verbonden met Into The Great Wide Open en Stichting Tolhuistuin. Ik gebruik de kracht van de culturele sector om de wereld te verbeteren.

AdviesImpact metenInnovatieOrganisatieProjectmanagementSprekerStrategieUitvoeringWorkshops
Carly Rutten

Carly Rutten

Lees meer

Ik werk sinds 2010 als freelance producent in de muziek- en kunstsector. Sinds een aantal jaar ben ik hoofd productie voor Motel Mozaique in Rotterdam en Le Guess Who? in Utrecht. Daarnaast ben ik in 2020 betrokken geweest bij de opzet van het Groot Rotterdams Atelier Weekend.

Diversiteit & inclusieEten & drinkenMateriaalOpen voor opdrachtenPlasticProjectmanagement
Babs van Houten

Babs van Houten

Lees meer

Vanuit mijn Hospitality achtergrond ben ik gegroeid in het evenementen leven. Binnen de hotels waar ik heb gewerkt, ben ik altijd bezig geweest met community events zowel intern als extern. Voordat ik voor mezelf begon, ben ik werkzaam geweest voor de duurzame hotel groep: Conscious Hotels. Ik heb in de afgelopen twee corona jaren veel mogen experimenteren met het faciliteren van verbindende momenten, groot en klein, zowel online als offline en hoe dit zo duurzaam en veilig mogelijk in te zetten. Een mooie missie.

CommunicatieOrganisatieWorkshops
Leonie Verkleij

Leonie Verkleij

Lees meer

Voor Corona was ik enkel werkzaam als producent en projectmanager voor verschillende merken en organisaties, waarbij ik mij de laatste jaren vooral ben gaan ontwikkelen in duurzamer produceren. Op dit moment doe ik dit nog bij ADE en ben ik net gestart bij Mojo. Vanwege Corona ben ik gaan omscholen tot leefstijl - en vitaliteitscoach, personal trainer en plantaardig voedingsdeskundige. Ik heb verschillende trajecten ontwikkeld voor bedrijven in de event sector en particulieren voor een duurzame leefstijl en een meer plantaardig voedingspatroon. Want mensen die beter voor zichzelf zorgen, zorgen ook beter voor de mensen en de wereld om hun heen!

Eten & drinkenGezondheid & welzijnProjectmanagementUitvoering

Organisaties

Deze organisaties zijn actief in het besloten platform van Green Events Network. Wil je een Membership op maat voor jouw organisatie? Neem contact op met network@greenevents.nl.

Awakenings

Awakenings

Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event

Eindhoven

Eindhoven

Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag

Gemeente Rotterdam

Gemeente Rotterdam

Heineken

Heineken

ID&T

ID&T

Le Guess Who?

Le Guess Who?

Nachtlab

Nachtlab

Vierdaagse Feesten

Vierdaagse Feesten

Word member!

Ontwikkel jezelf tot duurzame event professional, word Member van Green Events Network!